Donderdag meerijden in de voertuigen van het 29 Bn Log in de publiciteitskaravaan van het criterium op Herentals Fietst? Het kan! Neem deel aan de wedstrijd.

 
Herentals Fietst en Feest geeft prachtige prijzen weg!
 
RIJ MEE MET DE PUBLICITEITSKARAVAAN:
Wil je meerijden met de publiciteitskaravaan op 28 juli vanaf 18u en tegelijkertijd proeven van de sfeer en de accommodatie van onze soldaten in Afganistan?
 
Stuur dan de naam van de 2 voertuigen die je vindt op http://www.herentalsfietst.be/Herentals fietst/nevenactiviteiten.htm#wedstrijd samen met je naam, adres en geboortedatum naar herentalsfietstfeest@gmail.com en maak kans op deze unieke prijs.
 
De winnaars worden persoonlijk verwittigd via mail.
 
TIP: de correcte antwoorden vind je hier --> http://www.mil.be/cav/subject/index.asp?LAN=nl&ID=458&MENU=0&PAGE=1
 
 
WIN EEN MEET & GREET MET KAATJE VAN KETNET
Deze wedstrijd is helaas afgelopen maar door de grote respons op deze wedstrijd hebben de organisatoren van Herentals Feest een extra inspanning geleverd.
 
Hoewel er in eerste instantie maar 5 winnaars zouden uitgeloot worden, zijn er uiteindelijk 15 winnaars die allemaal met het ganse gezin de kans krijgen om Kaatje te ontmoeten in de backstage na het optreden van de Ketnetband.  Alle deelnemers, zowel de winnaars als de verliezers, zijn allemaal persoonlijk aangeschreven via email.